Dato

Om oss

Om Gartnerringen

 

Gartnerringen AS er et samarbeidsorgan for frittstående hagesentere og gartneriutsalg/ blomsterbutikker med hagesenterutvalg. Vi beskriver oss selv som et innkjøps og markedsføringssamarbeid. Vi mener selv Gartnerringen AS er et godt og nødvendig alternativ til de store kjedene.

Vi ønsker nye medlemmer velkommen! Ta kontakt med oss dersom det kan være av interesse. De fleste av Gartnerringens medlemmer tilbyr sine kunder et fullverdig sortiment, med mulighet for faglig veiledning.

Det samarbeides om markedsføringsmatriell som  kataloger og annen faglig veiledning for medlemmene. Informative plakater på plantene- her har vi startet på en egen serie for Gartnerringens medlemmer fra 2021.  Gartnerringens  hjemmesider har informasjon av felles interesse. Råd og tips slik at kundene kan finne god veiledning og inspirasjon til større hageglede.  Her er også STAUDEKATALOGEN som innholder fargebilder med beskrivelse av et stort sortiment stauder. En 56- siders plantekatalogmed tips ble utgitt i 2019-2020. Grunnlaget for denne flotte katalogen laget Inger og Edmund på EK Plantesalg. Gartnerringens medlemmer deltar på en årlig innkjøpsmesse ‘Grønt fellesskap’ (Dette er en lukket fagmesse). Her holdes også medlemsmøter, eventuelle kurs, planlegging for kommende sesong og sosialt samvær med likesinnede.

Medlemmene i Gartnerringen reiser vanligvis hvert år til Danmark og Nederland for å følge med på det som skjer i bransjen. Bransjemesser rundt om ellers i Europa besøkes regelmessig. Disse er nyttige som inspirasjonskilder, og for å finne nyheter.  Årene 2020 og 2021 ble annerledes – som vi alle vet. Det ble lite reisevirksomhet disse årene.  Nå er vi tilbake til mer normale tilstander!
Gartnerringen er i stadig utvikling. Vi er summen av medlemmene til sammen! Her er plass til både små og store hagesentere. Våre medlemmer er stolte av sitt eget særpreg. Mange velger et medlemskap i Gartnerringen nettop av denne grunn – de ønsker å forme sitt eget hagesenter. I Gartnerringen er ingen hagesentere like. Noen fører et rikholdig utvalg av hagemøbler i sitt sortiment, eller har spesielle julebutikker. Vi har medlemmer med helårsåpene hagesentere, og andre som har stengt kortere eller lengre perioder av vinterhalvåret. Noen har egen produksjon, andre gjør sine innkjøp hos nøye utvalgte leverandører.

Dersom du ønsker ytterligere opplysninger om Gartnerringen er det bare å ta kontakt med oss.