Gartnerringen AS er et samarbeidsorgan for hagesentere og gartneriutsalg, til nå stort sett i Sør-Norge. Vi beskriver oss selv som et innkjøps og markedsføringssamarbeid for frittstående hagesentere. Vi mener selv Gartnerringen AS er et godt og nødvendig alternativ til de store kjedene. Vi er for tiden 11 medlemmer.    2005 04 12 04.30.49

Vi ønsker nye medlemmer velkommen! Ta kontakt med oss dersom det kan være av interesse.
Gartnerringens medlemmer tilbyr sine kunder et fullverdig sortiment med faglig veiledning.

Det samarbeides om markedsføringsmatriell som tilbudsaviser, kataloger og annen faglig veiledning for medlemmene. Gartnerringens  hjemmesidene har informasjon av felles interesse. Råd, tips og informasjon slik at kundene kan finne god veiledning og inspirasjon for større hageglede. Opplysninger og linker til hvert enkelt hagesenter.  Her er også STAUDEKATALOGEN som innholder fargebilder med beskrivelse av et stort sortiment stauder. Gartnerringens årlige innkjøpsmesse er vanligvis i Sandefjord, i oktober. Her holdes også medlemsmøte, kurs og planlegging for kommende sesong. 

Medlemmene i Gartnerringen reiser hvert år blant annet til Holland for å følge med på det som skjer i bransjen og for å gjøre gode innkjøp som vil komme våre kunder til gode. Bransjemesser rundt om ellers i Europa besøkes regelmessig. Disse er nyttige som inspirasjonskilder, og for å finne nyheter.
Gartnerringen er i stadig utvikling. Vi er summen av medlemmene til sammen! Her er plass til både små og store hagesentere. Våre medlemmer er stolte av sitt eget særpreg. Mange velger et medlemskap i Gartnerringen nettop av denne grunn - de ønsker å forme sitt eget hagesenter. I Gartnerringen er ingen hagesentere like. Noen fører et rikholdig utvalg av hagemøbler i sitt sortiment, og noen har spesielle julebutikker. Vi har medlemmer med helårsåpene hagesentere, og andre som har stengt kortere eller lengre perioder av vinterhalvåret.

Dersom du ønsker ytterligere opplysninger om Gartnerringen er det bare å ta kontakt med oss:

GARTNERRINGEN AS
Postadresse: Meheiaveien 724, 3614 Kongsberg
Org.nr. 986 362 088 mva

Mobil: 918 48 566
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Daglig leder: Reidun Bergan

Vi bruker informasjonskapsler til å måle trafikk og forbedre opplevelsen din. Ved å fortsette å besøke dette nettstedet, godtar du bruken av informasjonskapsler.