Ingen hager er like! Det setter tiltak som Hageselskapets 1000 åpene hager fokus på.Hageeiere åpner sine hager for publikum en bestemt dag, lik over hele landet. Vi har alle forskjellig tilnærming til hvordan vi bygger opp hagen vår. Besøk en åpen hage- eller flere- i din nærhet. La deg inspirere!  CIMG2602

Fargetrender skifter. Mange vil gjerne dele sin mening med oss om hva som er 'in'. Det som var in for noen år siden, kommer tilbake, kanskje i en litt ny versjon.

I hagene våre planter mange av oss det vi liker. Men dersom det er fokus på enkelte planter og farger i media - så ser vi at etterspørselen øker. Ikke nødvendigvis fordi vi er så opptatte av å følge trendene, men vår bevisthet om akuratt disse plantene øker.

Plantegruppen rododendron er stor og variert. Løvfellende rododendron har noen av de flotteste oransje fargene blomsterverdenen kan oppdrive.Grønt bladverk roer ned, så spreke fargekombinasjoner på blomstene kan bli riktig flott. Dersom du er glad i farger, hold utkikk etter disse fargerike skjønnhetene når du er innom hagesentere i sommer.

I 2016 arrangeres Hageselskapets 1000 åpne hager søndag 26 juni.